010-4265369Info@autoschadecombinate.nl
Slide background

Vakkundig Schade Herstel!!

4 Jaar Garantie

Plaat en Richtwerk

Plaat en Richtwerk

Autoschade Combinatie beschikt over ruime ervaring in plaatwerk van auto’s. Plaatwerk omvat een aantal facetten van schadeherstel. Het kan betekenen het uitdeuken van onderdelen. Maar ook richten en het lassen aan de carrosserie maken deel uit van dit vakmanschap. Wij werken met de meest moderne gereedschappen en apparatuur zoals computergestuurde meetsysteem, richtbank en moderne las en puntlasapparatuur. Bij Autoschade Combinatie volgen de werknemers opleidingen om ook bij de nieuwste auto’s perfect herstel uit te voeren.

Plaat en Richtwerk

De-Montage


Het herstel van de autoschade begint met het demonteren van de beschadigde onderdelen. Deze worden eventueel vervangen door uitsluitend originele onderdelen. Beschadigde delen worden milieuverantwoord afgevoerd. Kunststofdelen, zoals bumpers, worden eveneens hersteld, waardoor deze niet vervangen hoeven te worden.

Als uw auto schade heeft opgelopen aan het chassis of de wielophanging, is het mogelijk dat uw auto opnieuw ‘gericht’ moet worden. We stellen de maatvoering af op de door de fabrikant opgegeven waarden met behulp van richtbanken en uitlijnapparatuur.

Nadat het plaat- en spuitwerk afgerond is, gaat de auto naar de afdeling montage, waar de onderdelen weer aan de auto gemonteerd zullen worden. Nieuwe plaatdelen krijgen hier een anti-corrosie behandeling.

Als laatste wordt alle elektronica in uw auto aangesloten en getest.

De auto wordt daarna onderworpen aan een technische eindcontrole. Zo wordt bijvoorbeeld de wielophanging met computergestuurde apparatuur uitgelijnd. Na de kwaliteitscontrole heeft u vier jaar garantie op de reparatie.

    Contact ons direct!

    U kunt via het onderstaande gemakkelijk en snel een mailtje versturen. We zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.